RÓLUNK

A PARWELD céget 1972-ben alapították azzal a céllal, hogy kiszolgálják az angliai Nyugat-Midlands régió iparának növekvő igényeit. Mi büszkék vagyunk arra, hogy az azóta eltel időben vállalkozásunk a hegesztési termékek tervezésében és a gyártásában is világméretű szereplővé vált.
Választékunkban egyaránt szerepelnek a MIG, AWI, MMA hegesztőgépek, plazmavágó gépek és ezek alkatrészei, illetve prémium minőségű munkavédelmi eszközök. Központunk az Egyesült Királyságban található, míg a gyártás helyben, Törökországban és Kínában történik. Termékeinket 55 országban értékesítjük Európában, Közel-Keleten, Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Ausztráliában.
Mi vállaljuk azt, hogy a minőségben nincs kompromisszum és rendelkezünk a szükséges képzettséggel és képességgel, hogy a piac változó követelményeihez igazodó vásárlóink minden elvárásának megfeleljünk.
Minden PARWELD termék vásárlásakor, legyen akár a vevő egy egyéni vállalkozó vagy multinacionális cég, egységesen magas színvonalú kiszolgálást és terméktámogatást biztosítjuk.

 

ARCULAT

Célunk mindig is az volt, hogy egy új szemléletet hozzunk a iparágba.
Innovatív és úttörő fejlesztéseinkkel, gyakorlati megoldásokkal összpontosítottunk az ipar vállalkozásainak változó igényeihez.
Rengeteg tapasztalatunk van, hogyan valósulhat meg egy ötlet a késztermékig, de mi itt nem állunk meg. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a meglévő termékeinket a technológia fejlődése és az ügyfelek visszajelzései alapján továbbfejlesszük. Mérnökeink és tervezőink csapata, kimagasló hegesztési és fejlesztői tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy az Ön igényeit teljes körűen kiszolgálja.
Elképzeléseinket fejlett 3D tervező és modellező szoftverrel tervezzük.
A prototípus elkészítését követően a termék, szakembereink átfogó és mindenre kiterjedő tesztsorozata és pozitív kiértékelése után kerülhet csak a piacra.

 

GYÁRTÁS

Főbb kirendeltségeink az Egyesült Királyságban, Törökországban és Kínában találhatóak, így minden térség legjavát egyesítettük minőségi gyártási és raktározási kapacitásban, kimagasló szállítási sebességgel.
A PARWELD Brit székhelyű gyára képes bármilyen hegesztőpisztoly minőségi, a legmagasabb követelményeknek megfelelő gyártására. Termékeink teljesen személyre szabhatóak és minden ergonómiai elvárásnak megfelelnek.
Kínai üzemünk kapacitása lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink minden igényének eleget tegyünk változatlan anyagösszetétel és minőség tekintetében.
Ha szüksége van 1, vagy 1000 darab hegesztőpisztolyra, forduljon hozzánk bizalommal. A termelési kapacitásunkra és rugalmasságunkra még soha nem volt panasz.

 

SZERVÍZ

Célünk, hogy vevőink visszajelzéseire odafigyelve az iparág vezetői legyünk a vevői elégedettség területén, kiszolgáljuk igényeiket és együtt dolgozzunk azon, hogy a lehető legjobb kiszolgálást nyújthassuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vevőink – legyenek bár nagyok, vagy kicsik – ugyanazt a kiváló, személyre szabott szolgáltatást vegyék igénybe. Felismertük, hogy minden vállalkozásnak eltérők az igényei, és mi mindent megteszünk, hogy ezt a legjobban kiszolgáljuk. Tudjuk, hogy jövőnk vevőink sikerén múlik. Éppen ezért hosszú távra tervezünk, hosszú együttműködést remélünk, és ehhez páratlan kiszolgálást kínálunk a képességeinkbe vetett bizalom erősítése érdekében.

 

AMITŐL MÁS A PARWELD

A Parweldnél tudjuk, hogy a hegesztőpisztolyok terén nincs kompromisszum, éppen ezért kínáljuk a hegesztőpisztolyok egyik legszélesebb választékát, és képesek vagyunk az igényeinek pontosan megfelelő munkaeszközt gyorsan legyártani.
Co hegesztő pisztoly választékunk többféle variációt kínál, bármilyen felhasználáshoz, forgó, vagy flexibilis fejjel, magas minőségű kopóanyag-kínálattal, bármilyen csatlakozótípussal állunk rendelkezésére.
AWI hegesztő pisztolyainkat számtalan kapcsoló-opcióval, fejkialakítással, kábelezéssel és végcsatlakozóval kínáljuk. Széles kopóanyag-kínálatunk, beleértve a reduktorokat is, melynek segítségével vásárlóink könnyen alkalmazkodnak bármilyen munkakövetelményhez.
Minden termékünket kiterjed, valós körülmények közt végzett tesztelésnek vetjük alá, és várjuk vásárlóink visszajelzéseit is. Meglátásaikat, javaslataikat komolyan vesszük. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy fokozzuk termékeink teljesítményét, legyen ez egy apró szögmódosítás, vagy a felhasznált anyag megváltoztatása, vagy akár teljesen új termékkör bevezetése.
Nem biztos abban, mire van szüksége?
Jól képzett csapatunk segít kiválasztani az Ö n igényeinek leginkább megfelelő hegesztő pisztolyt.

 

PARWELD MAGYARORSZÁGON

A Parweld hosszú ideje jelen van a magyar piacon. 2017-től a Parweld Hungary Kft vette át a Parweld termékek forgalmazását, hogy magas színvonalon, megfelelő raktárbiztonsággal, szerviz szolgáltatással és gyári támogatással szolgálja ki a magyar piacot.